Δύσκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague, καθώς θα φιλοξενηθεί στην έδρα της πρωτοπόρου της βαθμολογίας, Αναντολού Εφές.

Το τζάμπολ του αγώνα θα γίνει στις 19.30 (Novasports 1) με τους Πειραιώτες να ψάχνουν την υπέρβαση για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν στο παιχνίδι με τη ψυχολογία στα ύψη, καθώς προέρχονται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, με την οποία βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 12-15.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στο σημερινό παιχνίδι στις υπηρεσίες του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Στην αντίπερα όχθη η Εφές είδε το νικηφόρο σερί έντεκα αγώνων της να σταματά την Τετάρτη στο Τελ Αβίβ και θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση της κορυφής. Ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), ο Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και ο Γιάκομπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 5/3

Ζενίτ – Ζαλγκίρις 76-75
Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ 66-97
Ρεάλ Μαδρίτης – Βιλερμπάν 87-78
Βαλένθια – Αρμάνι Μιλάνο 81-83

Παρασκευή 6/3

Χίμκι – Φενέρμπαχτσε 19.00 Novasports 2HD
Εφές – Ολυμπιακός 19.30 Novasports 1HD
Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ 20.00 Novasports 3HD
Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου 22.00 Novasports 3HD
Μπασκόνια – Άλμπα Βερολίνου 22.00 Novasports 4HD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης