Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στον Σταύρο Κοντονή

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015, 22:00
Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στον Σταύρο Κοντονή
Αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού επισκέφθηκε το γραφείο του Σταύρου Κοντονή το μεσημέρι της Δευτέρας. Μετά τα συγχαρητήρια που δέχθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού προχώρησαν σε δηλώσεις.


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Ο Υπουργός μάς κάλεσε για να μας συγχαρεί για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία επταετία και είναι πολύ σημαντικό που η ελληνική κυβέρνηση και ο υφυπουργός μας φώναξαν για να μας συγχαρούν. Το μήνυμα είναι σαφές και ξεκάθαρο. Η διαδρομή μετράει, η προσπάθεια μετράει. Είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση. Η πολιτική βούληση είναι δεδομένη για να αντιμετωπιστούν τα θέματα στον ελληνικό αθλητισμό και στο μπάσκετ. Ο κ. Υφυπουργός τα γνωρίζει πολύ καλά και αυτό είναι πολύ θετικό».

Με την σειρά του μίλησε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ο κ. Υπουργός έδειξε με την κίνησή του πως τιμάει την προσπάθεια που κάνουμε τόσα χρόνια. Είναι πολύ θετικό. Του είπα πως είναι πολύ σημαντικό που μας κάλεσε, αν και δεν κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα. Ήρθε και είδε τον τελικό και μόνο με αυτή την κίνηση έδωσε ένα μήνυμα. Άσχετα που δεν κερδίσαμε τον τελικό. Δείχνει ότι είναι γνώστης των θεμάτων κι έχει την βούληση να τα αντιμετωπίσει. Να του δώσουμε τον χρόνο να τα κάνει πράξη».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε: «Να ευχαριστήσουμε τον κ. Υπούργο που μας δέχθηκε. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που η πολιτεία αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών να μπορέσουμε να φτάσουμε για άλλη μία φορά σε έναν τελικό της Ευρωλίγκα. Είναι σημαντικό ότι ενώ δεν πήραμε την πρώτη θέση μάς κάλεσε για να μας συγχαρεί για την προσπάθεια που έγινε από όλους. Επίσης, είναι σημαντικό που ο ίδιος έδωσε το «παρών» στον τελικό στέλνοντας το δικό του μήνυμα πως όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι για κάθε ομάδα που φτάνει ψηλά και σε έναν τελικό. Τον ευχαριστήσαμε κι εμείς με την σειρά μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε μέσα στο γήπεδο και παρόλο που είμαστε μία επαγγελματική ομάδα πάντα να τηρούμε το ««ευ αγωνίζεσθαι». Ρώτησε όλους κάποιες ερωτήσεις. Πόσες ώρες δουλεύουμε, από πού είναι οι ξένοι, πού αγωνίζονταν… Ήταν πολύ φιλικός κι εγκάρδιος και ήθελε να δει κάποιες λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Μας είπε ότι έπαιζε μπάσκετ στα μαθητικά του χρόνια».

Ο Βασίλης Σπανούλης είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας που μας κάλεσε ο κ. Υπουργός για να μας συγχαρεί παρότι δεν καταφέραμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Κάναμε μία καταπληκτική πορεία φέτος στην Ευρωλίγκα, κάτι που το αξιολόγησε όλος ο κόσμος στην Ευρώπη. Ο κ. Υπουργός έδωσε το σύνθημα ότι είναι κοντά σε κάθε ελληνική ομάδα που θα πετυχαίνει κάτι μεγάλο, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί υπάρχει ισονομία στη χώρα μας. Κάποια στιγμή πρέπει όλοι οι Έλληνες να χαίρονται να είναι μαζί με την ελληνική ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ κι εύχομαι τα πράγματα να πάνε από το καλό στο καλύτερο. Είχαμε μια πολύ ειλικρινή και ωραία συζήτηση».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015, 22:05