Ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε ότι οι φετινοί τελικοί της Basket League ήταν διαφήμιση για το μπάσκετ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δήλωσε μετά τον τέταρτο τελικό:

«Νομίζω ότι γι αυτό που έχουμε ζήσει τις τελευταίες 15 ημέρες δεν υπάρχουν λόγια. Ήταν η καλύτερη διαφήμιση του μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευλογία να βρίσκομαι σε αυτά τα παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Σπανούλη, είπε: «Για μένα ο Βασίλης είναι πολύ ψηλά. Νομίζω ότι σήμερα για άλλη μια φορά είδαμε δυο τεράστιους αθλητές. Η επιτομή του ελληνικού μπάσκετ. Τα λόγια είναι περιττά. Οι εικόνες μιλούν μόνες τους. Για εμάς ήταν ευλογία. Ο ένας σταματάει σήμερα, ο άλλος συνεχίζει. Ελπίζω και η νέα γενιά , εμείς, να είμαστε άξιοι της καριέρας τους. Μιλάω και για τον Παπαλουκά, τον Ζήση, τον Φώτση, όσα παιδιά ήταν εκεί το 2005 και το 2006».

Κλείνοντας ανέφερε: «Ο κόσμος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σε όλη τη σειρά. Αισθανθήκαμε όμορφα. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στους διαιτητές. Έγιναν τέσσερα ματς με πολύ καλές διαιτησίες και δεν ασχοληθήκαμε μαζί τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης