Στη δημοσιότητα έδωσε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού τις εμφανίσεις της για τη σεζόν 2015-16 και εκτός από την κλασική ερυθρόλευκη και την κόκκινη, ξεχωρίζει η τρίτη εμφάνιση, η οποία θα είναι για πρώτη φορά μαύρη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η νέα φανέλα του Θρύλου είναι εδώ!

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν η φανέλα και της νέας σεζόν να αποδειχθεί γούρικη και πετυχημένη. Η νέα επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού περιλαμβάνει τρία διαφορετικά χρώματα. Την κλασική «ερυθρόλευκη» εμφάνιση η οποία θα είναι για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, την κόκκινη, η οποία θα είναι για τα ματς μακριά από το ΣΕΦ και η τρίτη η οποία θα είναι για πρώτη φορά μαύρη δίνοντας έτσι ένα διαφορετικό ύφος και χρώμα.

Η επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία από τη ΝΙΚΕ, τον παγκόσμιο κολοσσό της αθλητικής ένδυσης, η οποία θα συνεχίσει να είναι επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και το 2020, όπου θα συμπληρωθούν 25 χρόνια συνεργασίας των δύο οργανισμών. Το ΣΚΡΑΤΣ του ΟΠΑΠ καθώς και η FMS συνεχίζουν να προβάλλονται και φέτος στην φανέλα της ομάδας, στηρίζοντας την προσπάθεια του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης