Μετά τον χαμένο τελικό του Final-4 ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και δήλωσε υπερήφανος για τον τρόπο που έπαιξαν.

Αναλυτικά η ομιλία του Γιάννη Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρω ότι είμαστε όλοι απογοητευμένοι. Θέλαμε την πρώτη θέση και το τρόπαιο. Είναι φυσιολογικό. Θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος για το πώς παίξατε μέχρι τώρα. Να φέρετε την ομάδα μας στον τελικό. Ήταν μεγάλο πράγμα, να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό στον τελικό. Ήταν μία μεγάλη σεζόν και δύσκολη. Δυστυχώς είχαμε δύο τραυματίες. Όμως, δώσατε το μάξιμουμ και φτάσατε μισό βήμα για την πρωτιά. Θέλω να σας συγχαρώ. Δεν είναι εύκολο να έρθεις στο Final Four. Δεν είναι δύσκολο να φέρεις εδώ την ομάδα. Μέχρι τώρα τα πήγατε καλά.

Συνεχίζουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα για να το πάρουμε άλλη μία φορά. Τώρα, αυτός είναι ο τελευταίος μας στόχος. Το ταξίδι στην Ευρωλίγκα τελείωσε εδώ. Ήταν μακρύ και επιτυχημένο. Να έχετε ψηλά το κεφάλι και να παλεύετε. Παίξαμε δύσκολα παιχνίδια, είχαμε κάποια άσχημα παιχνίδια, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε. Το γεγονός ότι φέρατε την ομάδα στον τελικό είναι μία επιτυχία. Όχι απόλυτη επιτυχία, αλλά επιτυχία. Ψηλά το κεφάλι. Να ξεκουραστείτε. Έχουμε την Πέμπτη τον Άρη και την Κυριακή, θα ξεκινήσουμε τους τελικούς. Συνεχίζουμε στον τελευταίο μας στόχο. Το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό, το ξέρετε όλοι, να γίνουμε ξανά πρωταθλητές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης