«Είμαι καλύτερα»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 19:33
«Είμαι καλύτερα»
Ο Έισι Λο τόνισε ότι ανεβάζει ρυθμούς στην προπόνηση, ωστόσο δεν είναι ακόμα σε θέση να εκτιμήσει αν θα καταφέρει να παίξει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάλαγα.

«Την Τετάρτη (15/10) έκανα την πρώτη μου προπόνηση μαζί με την ομάδα, είμαι καλύτερα και σιγά-σιγά μπαίνω στους κανονικούς ρυθμούς. Δοκιμάζω το πόδι μου αυτές τις μέρες, ώστε να δούμε το κατά πόσο μπορεί να αντεπεξέλθω στις προπονήσεις, ώστε να είμαι σε θέση να αγωνιστώ με τη Μάλαγα. Θα δούμε πώς θα τα πάω και σήμερα», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντίπαλο των Πρωταθλητών Ευρώπης:

«Στο video που είδαμε παρατηρήσαμε πως πρόκειται για μία ομάδα που της αρέσει να παίζει γρήγορο μπάσκετ, όπως αρέσει και σε εμάς. Το ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι το πιο δυνατό στην Ευρώπη, οπότε πρόκειται για μία καλή ομάδα. Περιμένουμε μία ανταγωνιστικό αντίπαλο και ένα δύσκολο ματς. Σίγουρα θέλουν να έρθουν ώστε να πάρουν τη νίκη».

Τέλος, είπε: «Είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Η Μάλαγα παίζει αρκετά διαφορετικό μπάσκετ. Με τον τρόπο που αγωνίζεται η Μάλαγα μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να βρεις ρυθμό στο παιχνίδι σου. Ο Παναθηναϊκός έχει άλλη νοοτροπία, αρκετά διαφορετική, οπότε περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 19:36