Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παραβρέθηκαν στην κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και στη συνέχεια επιτέθηκαν κατά των μελών της ΚΕΔ, Ζαβλανού και Κορομηλά! «Είναι αστεία αυτά που ζούμε», δήλωσαν.

«Είναι η πρώτη φορά από τότε που είμαστε στο μπάσκετ που ήρθαμε να παρακολουθήσουμε τη συγκλονιστική διαδικασία κλήρωση, μαγειρέματα, ορισμός και τα λοιπά. Είδαμε από κοντά τους ανθρώπους που δυο από τους τρεις όταν ξεκινήσαμε στο μπάσκετ, Ζαβλανός και Κορομηλάς να συνεχίζουν να αποφασίζουν πώς θα κερδίζουν, πώς θα χάνουν οι ομάδες και τα λοιπά. Το σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι η προσφορά τους στο μπάσκετ θα είναι να σηκωθούν να φύγουν, να παραιτηθούν να φύγουν από το μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι αστεία αυτά που ζούμε. Τους ρωτάμε γιατί δεν γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα οι φωτοβολίδες και μας λένε θα επιληφθεί ο αθλητικός δικαστής. Έχουν άγνοια κανονισμών, είναι κωμική η κατάσταση τους.

Το συμπέρασμα είναι ότι μερικές μέρες μετά το προηγούμενο παιχνίδι, οι δυο από τους τρεις διαιτητές θα είναι οι ίδιοι. Τώρα αν θα γράφουν στο φύλλο αγώνα αυτά που πρέπει θα το δούμε τη Δευτέρα. Νομίζω ότι η διαδικασία είναι απαράδεκτη και εκτός κάθε λογικής. Δεν πήραμε καμιά απάντηση. Παραπέμπουν στον αθλητικό δικαστή είναι αλλά αντ’ άλλων αυτή η κατάσταση.

Ήρθαμε να δούμε από κοντά πως καθορίζονται από αυτούς τους κυρίους τα εκατομμύρια που βάζουμε στο μπάσκετ. Είναι αστεία αυτή η κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης