Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (25/1, 21:45) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

«Η Αρμάνι προέρχεται από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας και σίγουρα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Πρόκειται για μια ομάδα γεμάτη σε όλες τις θέσεις που κατά τη γνώμη μου, αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Είναι πάντα επικίνδυνη στο Μιλάνο, έχει τρανζίσιον παιχνίδι, με πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και να σου κάνουν τη ζημιά. Έχουμε σαφώς μια δύσκολη αποστολή, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε καταστρώσει ένα πλάνο, πρέπει να το ακολουθήσουμε και όσο πιο πιστά το ακολουθήσουμε, τόσο πιο κοντά θα είμαστε στην επίτευξη του στόχου μας. Είναι ομάδα ρυθμού, ομάδα που τρέχει, που παίζει γρήγορα και στο μισό γήπεδο και εάν βρουν ρυθμό επιθετικά, μπορούν να σκοράρουν εύκολα, κοντά στους 90 πόντους», είπε ο Έλληνας τεχνικός και αναφέρθηκε στην κατάσταση του Ολυμπιακού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε καλά, έχουμε φόρμα, είμαστε σε καλή ψυχολογία. Το ζητούμενο είναι να έχουμε συγκέντρωση και να κάνουμε αυτά που πρέπει γιατί κάθε φορά πρέπει να αποδεικνύεις πως είσαι σε φόρμα, μέσα στο παρκέ. Και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα».

Για το αν αυτή η διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα θα κρίνει πολλά βαθμολογικά, σημείωσε: «Δεν το ξέρω αυτό, είναι νωρίς να μιλήσουμε για βαθμολογικά πλασαρίσματα και ξεκαθάρισμα θέσεων και στόχων. Ένα μικρό ντεφορμάρισμα, δύο-τρία παιχνίδια να μην πάνε καλά για την οποιαδήποτε ομάδα, μπορεί να κοστίσει. Για εμάς, το πιο σημαντικό είναι να κοιτάζουμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και μετά έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε και τα υπόλοιπα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης