Ο βασικός σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την ερχόμενη σεζόν (2020-21) θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Μια συμφωνία που είχε κλειστεί ήδη από τον αγώνα Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ την τρέχουσα σεζόν επισημοποιήθηκε σήμερα, με την ανακοίνωση από την πρωταθλήτρια Euroleague 2019.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έβλεπε… στον ύπνο του τον Σέρβο σέντερ ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά παρά τις προσπάθειες του Αντρέι Βατούτιν να τον φέρει στη Μόσχα από πέρυσι, ο Έλληνας τεχνικός, όπως και ο Μιλουτίνοφ, χρειάστηκαν να… κάνουν υπομονή για μία σεζόν. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ, ο Ιτούδης τόνισε: «Παίζοντας στον Ολυμπιακό, μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικούς προπονητές, ο Νίκολα απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τουλάχιστον, η αποχώρηση του τέσσερις φορές πρωταθλητή Euroleague, Κάιλ Xάινς, που ετοιμάζεται να υπογράψει στην Αρμάνι Μιλάνο, δεν θα… πέσει τόσο βαριά στον Έλληνα τεχνικό… κι ενώ ο Κώστας Κουφός δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στην πρώτη σεζόν του στην Ευρώπη και έχει ήδη αποχαιρετήσει τη Μόσχα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΤΣΣΚΑ: «Όταν μιλήσαμε είπε ότι έχει το υψηλότερο κίνητρο να υπερασπιστεί τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ και να το αποδείξει στους φιλάθλους μας. Ο Νίκολα θα παίζει στην ίδια θέση όπου έπαιξαν πολλοί μεγάλοι ψηλοί, οπότε μπαίνει σε ένα απαιτητικό πόστο.

Παίζοντας στον Ολυμπιακό, μια εξαιρετική ομάδα, με εξαιρετικούς προπονητές, ο Νικόλα απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ενθουσιασμένος κι έτοιμος να δεχτεί την πρόκληση. Νιώθω βέβαιος ότι θα είναι έτοιμος κι ο Θεός να τον διατηρήσει υγιή. Περιμένουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης