Με ίδιο ρεκόρ νικών – ηττών (8-13) θα πάρουν θέση στο τζάμπολ της 22ης αγωνιστικής της Euroleague, o Ολυμπιακός και η Μπασκόνια, την Πέμπτη (30/1, 21:00), στο ΣΕΦ. Ο έμπειρος προπονητής των Βάσκων, Ντούσκο Ιβάνοβιτς δήλωσε πως ο Ολυμπιακός παίζει επιθετικά στην άμυνα τελευταία, ενώ στάθηκε στην παρουσία των Σπανούλη και Πρίντεζη, στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, ο Μαυροβούνιος προπονητής της ομάδας της Βιτόρια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, δήλωσε: «Θα αγωνιστούμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που τελευταία παίζει καλά. Έχει αλλάξει προπονητή και διαθέτει σημαντικούς παίκτες, όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Ο Σπανούλης παραμένει ο ηγέτης της ομάδας και παρά την ηλικία του είναι ένας καλός παίκτης που μπορεί να κρίνει έναν αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι μια πλήρης ομάδα, πολύ δυνατή, με λύσεις σε όλες τις θέσεις και εσχάτως παίζει πολύ επιθετικά στην άμυνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε απουσίες και πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, αλλά ο στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την ημέρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης