Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι», με ανακοίνωση που εξέδωσαν, γνωστοποίησαν ότι προχώρησαν σε καταγγελία εναντίον του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ζητώντας από την Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος την πειθαρχική τιμωρία του για τις «έντονα συκοφαντικές και ανάρμοστες δηλώσεις του στην εφημερίδα “Metrosport”».

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής οι ιδιοκτήτες της πειραιώτικης ΚΑΕ είχαν καταφερθεί μέσω ανακοίνωσής τους εις βάρος του προέδρου της ΕΟΚ, με αφορμή τα όσα είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του για το γνωστό θέμα της ασφάλισης των διεθνών, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ απάντησε, ζητώντας να αφήσουν «ήσυχες τις εθνικές ομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και οι κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος απέστειλαν, σήμερα, στην Ε.ΦΙ.Π. έγγραφη καταγγελία κατά του κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, ζητώντας την πειθαρχική τιμωρία του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. για τις έντονα συκοφαντικές και ανάρμοστες δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport», με τις οποίες κατηγόρησε ευθέως τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού ότι έχουν «σαφή και σφοδρή πρόθεση» να βλάψουν τις εθνικές ομάδες και να καταστρέψουν την Ομοσπονδία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης