Κεμζούρα: «Δεν ήταν αρκετή η επίθεση»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, 06:22
Κεμζούρα: «Δεν ήταν αρκετή η επίθεση»
Ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στάθηκε στην κακή άμυνα και στην έλλειψη ενέργειας των Πειραιωτών.

«Σκοράραμε αρκετά, αλλά δεν ήταν αρκετή η επίθεση. Έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερο. Η άμυνα μας πλήγωσε. Πέτυχαν ελεύθερα και μαρκαρισμένα τρίποντα. Όταν πλησιάσαμε, χάσαμε κάποια λέι απ και ευκαιρίες. Αυτό είναι το μπάσκετ. Μιλούσαμε για τη σημασία της παρουσίας του Μιλουτίνοφ με το ύψος του στην άμυνα και την επίθεση» τόνισε αρχικά στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε αναφερόμενος στον Γιώργο Μπόγρη αλλά και στη συνέχεια:

«Ο Μπόγρης έκανε σπουδαία δουλειά, όμως η ενέργεια που δείξαμε σήμερα δεν ήταν αρκετή. Ο Μπόγρης είχε συγκέντρωση. Έκανε φάουλ και έπρεπε να τον κάνουμε αλλαγή και να τον προστατεύσουμε. Έκανε καλή δουλειά. Ξέρει τον ρόλο του. Μερικές φορές δεν λειτουργεί, αλλά ξέρει τον ρόλο του. Δουλεύει σκληρά. Ο δρόμος είναι μακρύς. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και τώρα το επόμενο ματς με τον Προμηθέα. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με τη Χίμκι. Μακάρι να είμαστε υγιείς, έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019, 06:23