Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την υπόθεση νίκη επί της Μπασκόνια, ο Αντώνης Κόνιαρης, με δηλώσεις του, κατά τη media day του Ολυμπιακού. Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού θεωρεί πως η πίεση στα γκαρντ θα αποτελέσει «κλειδί» στην προσπάθεια επίτευξης του στόχου της ένατης νίκης των «ερυθρόλευκων» σε 22 αγωνιστικές.

Αναλυτικά, ο Αντώνης Κόνιαρης, δήλωσε για το ματς με τους Βάσκους στο ΣΕΦ, προγραμματισμένο για την Πέμπτη (30/1, 21:00): «Ελπίζω να εμφανίσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Δουλεύουμε σκληρά, η ομάδα θα δώσει το παραπάνω από το 100%. Πρέπει να νικήσουμε. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει 1000% να νικήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις ελλείψεις στα γκαρντ της Μπασκόνια, ο Κόνιαρης είπε: «Η πίεση στα γκαρντ, επειδή λείπουν πλέι μέικερ από την Μπασκόνια, θα παίξει περισσότερο ρόλο, αυτό ελπίζουμε να βάλουμε και εμείς. Ξέρουμε τα δυάρια τους και θα πρέπει να τα πιέσουμε».

Για τον Σπανούλη και την αντίδρασή του, όταν έσκισε τη φανέλα από τα νεύρα του στο ματς με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη, εξήγησε: «Έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Ο Βασίλης είναι αρχηγός της ομάδας, ο ηγέτης. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο να δώσουμε το 100% και να δώσουμε βάση στο πλάνο του προπονητή».

Για τη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Αντώνης Κόνιαρης επισήμανε: «Ο κόουτς έχει συγκεκριμένο πλάνο. Όποιος μπορεί να το ακολουθήσει θα είναι μέσα και θα νικήσει η ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ο Κόνιαρης σχολίασε ως προς την προσθήκη του Οκτάβιους Έλις: «Ξέρουμε ποιος είναι ο Έλις, ήδη βοηθάει πολύ στις προπονήσεις, πιστεύω θα βοηθήσει και στο παιχνίδι. Χρειαζόμασταν ένα ψηλό σαν τον Έλις και είμαι χαρούμενος που είναι εδώ μαζί μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης