Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα καθώς η Λοκομοτίβ Κουμπάν ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Ο Λιθουανός φόργουορντ, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από τον Ολυμπιακό υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του, ο Κουζμίνσκας επισήμανε πως «ο ρόλος μου στον Ολυμπιακό άλλαξε μετά την αποχώρηση του Μπλατ».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το καλοκαίρι υπέγραψα στον Ολυμπιακό, αφού μου το ζήτησε προσωπικά ο Ντέιβιντ Μπλατ. Μου άρεσε πραγματικά η ομάδα και η δυνατότητα που μου δόθηκε να αγωνιστώ υπό τις οδηγίες του.

Δυστυχώς, όπως ξέρουμε, όλα άλλαξαν. Με την αλλαγή προπονητή, ο ρόλος μου στον σύλλογο άλλαξε πολύ. Δεν ανταποκρινόταν πια στις προσδοκίες μου. Έπειτα είχα μια πρόταση από τη Λοκομοτίβ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνωρίζω καλά τον Λούκα Μπάνκι από το ιταλικό πρωτάθλημα. Είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο δουλειάς του. Γνωρίζω τον αντιπρόεδρο της ομάδας. Με τον Μάντας Καλνιέτις έχω υπάρξει συμπαίκτης στην εθνική ομάδα, ενώ συνεργαστήκαμε στη Ζαλγκίρις και το Μιλάνο.

Ο βασικός λόγος που ήλθα στο Κράσνονταρ είναι ότι πρόκειται για μια πολύ ανταγωνιστική και φιλόδοξη ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στη EuroLeague».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης