Για τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού, την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας 2022, μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, εν όψει του πρώτου τελικού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (11/6, 21:00, ΕΡΤ3), για τα πλέι οφ της Basket League.

«Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος εν συγκρίσει με την ημιτελική σειρά, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί» είπε ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά και εξέφρασε την πεποίθηση πως «δεν θεωρώ πως μετά από τόσα παιχνίδια σε Ελλάδα, Ευρωλίγκα και Κύπελλα υπάρχουν “μυστικά” ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε καλά. Σίγουρα και οι δύο προπονητές θα βάλουν κάποια μικρο-τρικ στο παιχνίδι τους ώστε να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, κατά βάση όμως -κι ας ακούγεται κλισέ- η νίκη θα κριθεί στο πάθος και στην αγωνιστικότητα. Και, όπως προανέφερα, εμείς το θέλουμε πάρα πολύ!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έγραψε στο blog που διατηρεί στη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Αύριο ξεκινά η μάχη των τελικών των πλέι οφ και είμαστε ενθουσιασμένοι, αλλά και 100% συγκεντρωμένοι στον μεγάλο μας στόχο: την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος! Το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό. Παλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα και δεν θέλουμε για τίποτα και για κανέναν λόγο να το… χαλαλίσουμε.

Είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος εν συγκρίσει με την ημιτελική σειρά, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υποτιμήσαμε κανέναν αντίπαλό μας μέχρι τώρα και, φυσικά, δεν πρόκειται να υποπέσουμε σε τέτοιο σφάλμα τώρα που παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα όχι μόνο με όνομα και παράδοση, αλλά και με τεράστιο κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου. Και εμείς, όμως, έχουμε τεράστιο κίνητρο να στεφθούμε πρωταθλητές Ελλάδος και πιστεύω πως με τη βοήθεια του φανταστικού κόσμου μας θα καταφέρουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Οι φίλαθλοί μας μας στήριξαν φέτος με μοναδικό τρόπο σε όλη τη διαδρομή μας ως τώρα και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα κάνουν και το Σάββατο. Έχω την αίσθηση πως θα γεμίσουν ασφυκτικά το ΣΕΦ και πως -πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια- θα μας «σπρώξουν» με τη φωνή τους στη νίκη.

Θα ήθελα, επίσης, να τους υπενθυμίσω ότι, όπως στην προημιτελική σειρά με τη Μονακό και στο Final 4 της Ευρωλίγκας, έτσι και στους τελικούς της Stoiximan Basket League έχουμε dress code: Φοράμε όλοι κόκκινα μπλουζάκια!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν θεωρώ πως μετά από τόσα παιχνίδια σε Ελλάδα, Ευρωλίγκα και Κύπελλα υπάρχουν “μυστικά” ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε καλά.

Σίγουρα και οι δύο προπονητές θα βάλουν κάποια μικρο-τρικ στο παιχνίδι τους ώστε να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, κατά βάση όμως -κι ας ακούγεται κλισέ- η νίκη θα κριθεί στο πάθος και στην αγωνιστικότητα. Και, όπως προανέφερα, εμείς το θέλουμε πάρα πολύ!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης