Χωρίς τον Τζέισι Κάρολ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό η Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη (10/1, 22:00) για την 18η αγωνιστική της Euroleague, όπως δήλωσε ο τεχνικός της «βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague.

«Οι παίκτες μας γενικά είναι καλά. Είναι λίγο κουρασμένοι, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Μόνο ο Κάρολ θα απουσιάσει από το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού. Η Euroleague έχει πολλά σπουδαία παιχνίδια και το Ρεάλ Μαδρίτης–Ολυμπιακός, ήταν ένας αγώνας που χάριζε τίτλο, τα προηγούμενα χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που γνωρίζουμε καλά, παρότι άλλαξε φέτος με τον Ντέιβιντ Μπλατ» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και ο Μιλουτίνοφ, ενώ ο Στρέλνιεκς ωριμάζει μπασκετικά. Επίσης διαθέτει τους Τουπάν και Τίμα, που είναι σκληροί παίκτες. Είναι ένα θελκτικό παιχνίδι για τον κόσμο, που ελπίζω να έρθει στο γήπεδο, να δημιουργήσει μία ωραία ατμόσφαιρα που θα μας βοηθήσει να νικήσουμε, παρότι θα είναι δύσκολο αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης