O Oλυμπιακός θα παραταχθεί απέναντι στη Ρεάλ χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη την Πέμπτη στο «Wizink Center», με τον προπονητή των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο να στέκεται στην απουσία του αρχηγού των Πειραιωτών, χαρακτηρίζοντάς την… δίκοπο μαχαίρι.

«Η απουσία του Σπανούλη αποτελεί απώλεια για τους αντιπάλους μας, αφού είναι παίκτης που δημιουργεί για όλους, αλλά αυτό είναι και “δίκοπο μαχαίρι”, καθώς την ίδια ώρα δίνει ελευθερία στους υπόλοιπους και μπορεί να πάρει σκορ από περισσότερους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της «βασίλισσας», ενώ πρόσθεσε για τους «ερυθρόλευκους»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Προσπαθεί να τρέξει λίγο περισσότερο κι έχει πολλούς Αμερικανούς σε όλες τις θέσεις. Πρόκειται για μία ομάδα με βάθος στο ρόστερ και θα χρειαστεί να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για τους νικήσουμε».

Εν συνεχεία ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε και την απουσία των Πειραιωτών από την πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Με το να μη παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα έχεις λιγότερη φθορά από ό,τι οι υπόλοιπες ομάδες, αλλά δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή να το σκεφτόμαστε.

Υπάρχουν φορές που είσαι πιο φρέσκος, αλλά δεν έχεις τον απαιτούμενο ρυθμό. Δε θα πρέπει να αποτελεί δικαιολογία ή πλεονέκτημα κι όλες οι ομάδες θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης