Μετά την ήττα του στο πρώτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, για τα πλέι οφ της Euroleague, ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα προσπάθήσει να κάνει το break, στο αυριανό δεύτερο παιχνίδι της σειράς, που θα πραγματοποιηθεί επίσης στη Βαρκελώνη.

O Ματ Λοτζέσκι στο περιθώριο της αποψινής προπόνησης των Πειραιωτών μίλησε για τα λάθη που έγιναν στο πρώτο ματς με τους «μπλαουγκράνα», επισημαίνοντας παράλληλα ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να γυρίσουν… διακόπτη και να παίξουν σαφώς καλύτερα την Παρασκευή, ώστε να έχουν ελπίδες κατάκτησης της πολυπόθητης νίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν πολλά που δεν κάναμε σωστά, κυρίως επιθετικά. Δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ κι αυτό μας στοίχισε. Δεν είναι αυτή η εικόνα μας, αλλιώς έχουμε παίξει ολόκληρη τη σεζόν και πρέπει τώρα να τη διορθώσουμε» ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός άσος και πρόσθεσε:

«Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλα τα λεπτά της αναμέτρησης. Χθες (15/04) δεν είχαμε καλή κυκλοφορίας της μπάλας, παίξαμε κάπως ατομικά θεωρώ, και δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό. Δεν έγινε επίτηδες, αλλά ορισμένες φορές είχαμε λάθος αποφάσεις. Πρέπει όλοι να έχουμε καλύτερη εικόνα, να γυρίσουμε το διακόπτη και να βελτιώσουμε την εικόνα μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης