Ένα «μεγάλο παιχνίδι» προσδοκά να διεξαχθεί στο ΣΕΦ, την Παρασκευή (20/1, 20:00) ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού χαρακτήρισε «πολύ καλή ομάδα» την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Ρεάλ Μαδρίτης, επόμενη αντίπαλο των «ερυθρόλευκων» στη Euroleague, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Αναλυτικά, ο Σακίλ ΜακΚίσικ τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρώτα από όλα θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο», σχολίασε ο Αμερικανός φόργουρντ και συνέχισε: «Εξαρτάται, όμως, και από το πλήθος. Ελπίζουμε πως όλοι οι φίλαθλοί μας θα φορούν κόκκινο αύριο, ώστε να στείλουμε το μήνυμα. Είναι μεγάλο παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ πως το καλύτερο είναι να το πάμε δεκάλεπτο με δεκάλεπτο και κατοχή με κατοχή».

Ερωτηθείς αν η εκπληκτική του εμφάνιση στο διπλό επί της Βίρτους αποτελεί… υπόσχεση για το μέλλον, απάντησε: «Νιώθω καλά σε κάθε αγώνα. Κάποια παιχνίδια πάνε καλύτερα από άλλα. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν έχω συγκεκριμένες προσδοκίες όσον αφορά στο σκοράρισμα ή να βγω στο παρκέ και να το προσωποποιήσω. Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω».

Τέλος, για το αν ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει καλύτερα στην άμυνα ή στην επίθεση, είπε: «Ελπίζω πως θα τα κάνουμε και τα δύο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω, αλλά ελπίζω πως ότι προκύψει θα το αντιμετωπίσουμε. Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες, όμως, ακράδαντα πιστεύω σε αυτό που έχουμε εμείς. Και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης