Χαρούμενος στον Ολυμπιακό και ικανοποιημένος από την πρόοδό του δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Σερβίας, τονίζοντας πάντως ότι δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον.

Ο διεθνής σέντερ των Πειραιωτών σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του, ανέφερε: «Είμαι προσηλωμένος στην εθνική ομάδα και δεν ξέρω τι θα γίνει, θα δούμε. Πραγματικά, αυτή την στιγμή μόνο την εθνική ομάδα σκέφτομαι. Είμαι χαρούμενος εκεί που είμαι και ικανοποιημένος με την πρόοδό μου. Δεν με απασχολεί τι θα γίνει στο μέλλον», δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στον τηλεοπτικό σταθμό «Β92», σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στην αγωνιστική κατάστασή του επισήμανε: «Είμαι ξεκούραστος, αφού οι υποχρεώσεις μου ολοκληρώθηκαν πρόωρα και έτσι έχω καιρό να παίξω. Και θέλω να παίζω. Ανυπομονώ να βοηθήσω την εθνική ομάδα και έχω πολύ θετική ενέργεια.

Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο, όχι μόνο στους ψηλούς, αλλά και οι 18 που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία, είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Υπάρχουν παιδιά από την Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ, οπότε οι προπονήσεις θα είναι υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι όλοι θα δουλέψουν με μεγάλο ενθουσιασμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης