Στην αποκάλυψη ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έστειλε επιστολή στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, προχώρησε η εφημερίδα «Live Sport».

Αυτή η κίνηση του παίκτη των Πειραιωτών έρχεται λίγες ώρες μετά τις αρνητικές απαντήσεις των «ερυθρόλευκων» στις προτάσεις που έχει κάνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Σέρβου σέντερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμα μερικές ημέρες για να καλύψουν τα οφειλόμενά τους προς τον παίκτη, κάτι που αναμένεται να κάνουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι ο Σέρβος δεν θα καταθέσει προσφυγή.

Ενδεχομένως με αυτήν την κίνησή του ο Μιλουτίνοφ να προσπάθησε να πιέσει τον Ολυμπιακό για να τον παραχωρήσει στην ΤΣΣΚΑ, με την οποία έχει συμφωνήσει για ένα συμβόλαιο που θα περιέχει… υπερδιπλασιασμό των τωρινών αποδοχών του.

Πάντως οι Πειραιώτες αναμένεται να καλύψουν τα οφειλόμενά τους προς τον παίκτη και σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οικονομικά από τους πρωταθλητές Ευρώπης τότε ο Σέρβος θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους», με τους οποίους έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τοποθέτηση του μάνατζερ του Μιλουτίνοφ για το θέμα

Για το συγκεκριμένο θέμα πήρε θέση μέσω των social media και ο μάνατζερ του 24χρονου σέντερ, Γιώργος Δημητρόπουλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο Μιλουτίνοφ, όπως κάθε άνθρωπος στον κόσμο, έχει το δικαίωμα να ζητήσει τον μισθό του στην ώρα του.

Το γεγονός πως σχεδόν κάθε κλαμπ στην Ελλάδα, όπως και ένα μεγάλο ποσοστό των συλλόγων στην Ευρώπη, αφήνουν απλήρωτους τους παίκτες τους για χρόνια και ότι αυτοί δεν το λένε δημόσια, όπως και το γεγονός πως οι υποθέσεις πηγαίνουν στο BAT, δεν σημαίνει πως η απαίτηση να πληρωθείς στην ώρα σου είναι κάτι παράδοξο.

Να περιορίζεις το πρόβλημα σε έναν σύλλογο είναι αστείο! Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που μας κρατούν πολύ πίσω από το ΝΒΑ.

Ο Νίκολα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμα έναν χρόνο και είναι επιλογή του κλαμπ αν θα παραμείνει ή όχι. Αν μείνει, θα δώσει το 100% όπως πάντα, για την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε όταν άλλες τον προσπέρασαν! Ό,τι γίνει μετά, όταν θα είναι ελεύθερος, δεν μπορούμε να το ξέρουμε από σήμερα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης