Tη νίκη που θα τον στείλει στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου αναζητά απόψε (22:00, Novasports Prime) ο Ολυμπιακός στην έδρα της Μονακό, στον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ της Euroleague.

Οι Πειραιώτες μετά το σπουδαίο «διπλό» την Τετάρτη στο Πριγκιπάτο «έσβησαν» την ήττα στο ΣΕΦ, πήραν και πάλι το προβάδισμα (2-1) και πλέον βρίσκονται κοντά στη σπουδαία πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να δείξει το ίδιο (ή και καλύτερο) πρόσωπο στο αποψινό Game 4, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της μία ώρα αρχύτερα.

Αντίθετα, η Μονακό καλείται να επιστρέψει, να προστατεύσει το «σπίτι» της και να μείνει «ζωντανή» στη σειρά, ώστε να ισοφαρίσει και να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Εξαιρετικά αμφίβολοι για τις δύο ομάδες είναι οι Χασάν Μάρτιν και Άλφα Ντιαλό, ενώ διαιτητές του Game 4 θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και Τόμισλαβ Χορντόφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, στις 21:45 (Novasports 4HD), η Μπάγερν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα με το σκορ στο 2-1 υπέρ των Καταλανών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης