Μία εβδομάδα μετά την απρόσμενη ήττα από τη Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στο Κάουνας τη Ζαλγκίρις (19:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης της Euroleague.

Η νίκη αποτελεί «μονόδρομο» για τους «ερυθρόλευκους» αφού θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου τους, αλλά και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο των Πειραιωτών απέναντι στο συγκρότημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού εκτός μάχης είναι ακόμη ο Ματ Λοτζέσκι (που ίσως όμως προλάβει το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό), ενώ αμφίβολος είναι ο Γιώργος Πρίντεζης λόγω ενοχλήσεων στη μέση και η συμμετοχή του θα κριθεί την ύστατη στιγμή.

Οι Λιθουανοί προέρχονται από τρεις σερί ήττες στο ξεκίνημα του Top 16 και θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες πρόκρισης στα play offs. Ο Καλνιέτις θα παίξει για τελευταία φορά με την φανέλα της Ζαλγκίρις, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης