Ο τεχνικός της Xίμκι, Γιώργος Μπαρτζώκας, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, στάθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η ομάδα του, ενώ αποκάλυψε ότι ο Άντονι Γκιλ επιστρέφει στις ΗΠΑ για ιατρικούς λόγους.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε τη νίκη», είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Έπαιξε καλύτερα από εμάς σε όλο το ματς. Κάναμε ένα φτωχό παιχνίδι επιθετικά, χωρίς πολλή δημιουργία, χωρίς αυτοπεποίθηση στα σουτ και με πολλά λάθη. Δώσαμε στον Ολυμπιακό ευκαιρίες για εύκολα καλάθια. Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση της ομάδας μας είναι πολύ δύσκολη και κάποιες φορές δεν μπορώ να παραπονεθώ. Αυτή τη στιγμή τα περισσότερα meetings μας αφορούν θέματα υγείας και όχι τακτικής.
Ο Άντονι Γκιλ πονούσε πολύ και σε 2-3 μέρες θα πάει στις ΗΠΑ για να δει την κατάστασή του. Ίσως χρειαστεί επέμβαση. Ο Αλεξέι Σβεντ έχει ακόμη καιρό για να επιστρέψει και είναι ήδη εκτός 45 μέρες. Ο Τόνι Κρόκερ έπαιξε σήμερα με ένεση. Είναι δύσκολο για την ομάδα μας να παίξει συνεχόμενα ματς με τόσο δυνατούς αντιπάλους και να είναι ανταγωνιστική. Πρέπει όμως να είμαστε θετικοί και ενωμένοι, να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά για να δούμε πού θα φτάσουμε».

Όσο για το χειροκρότημα που δέχθηκε στο ΣΕΦ; «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Και τις προηγούμενες φορές που γύρισα συνέβη αυτό, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Είναι οικείο το περιβάλλον, έχω πολλούς φίλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης