Ο Ολυμπιακός νίκησε την Παρασκευή τον Απόλλωνα Πατρών (83-73), έκανε το 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, ωστόσο είχε αρκετές διακυμάνσεις στην απόδοσή του, τις οποίες ο Γιώργος Μπαρτζώκας τις απέδωσε στην κούραση που υπάρχει στην ομάδα του.

«Μπράβο στην Πάτρα για την συνολική πορεία της στο πρωτάθλημα και τις τρεις εμφανίσεις που έκανε απέναντι μας, όπως και στην κανονική περίοδο, ήταν μια σοβαρή ομάδα και σήμερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εύχομαι ότι καλύτερο για την επόμενη χρονιά και εύχομαι να πάει ακόμα καλύτερα”, ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ευχαριστημένος για την ομαδικότητα που δείξαμε στις τελικές φάσεις όχι όμως για την ομαδικότητα στην άμυνα. Χάσαμε κάποιους πόντους, ο Απόλλωνας μπήκε νωθρά στο παιχνίδι στην συνέχεια όμως βρήκε ρυθμό και πέτυχε κάποια μακρινά σουτ με προϋποθέσεις, ήταν δύσκολα γιατί πίεσαν πολύ. Εμείς συνεχίσαμε να είμαστε το ίδιο καλοί στην επίθεση. Υπήρχε διαφορά στις τελικές φάσεις και στα ριμπάουντ όμως έχουμε και λάθη, και πρέπει να σταθούμε σε αυτά και να τα λύσουμε, ώστε να βελτιωθούμε για την επόμενη σειρά αγώνων του πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια επεσήμανε: «Δεν ήταν τίποτα εύκολο όλη τη χρονιά. Είναι πολλά ματς και υπάρχει κόπωση, επειδή πιέσαμε την ομάδα πριν το φάιναλ φορ για να είναι σε καλή φόρμα και στο Λονδίνο η ομάδα έκανε και εκεί μεγάλη προσπάθεια και τώρα στα playoff η ομάδα κάνει κοιλία και εμείς που δουλεύουμε την ομάδα αυτή είναι μια αναμενόμενη συμπεριφορά.

Πλέον πρέπει να ετοιμαστούμε για την συνέχεια για να είμαστε σε καλή κατάσταση, αν πρώτα ο θεός πάμε στους τελικούς. Είναι αναμενόμενες αυτές οι εμφανίσεις και το περιμένουμε δεν είναι μόνο το ψυχολογικό άδειασμα από την συμμετοχή στο Final 4 που είναι μια απαιτητική διοργάνωση αλλά είμαστε και σωματικά κουρασμένοι. Σκοπός είναι να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης