Την πεποίθησή του ότι με νίκη στο «Αμπντί Ιπεκτσί» ο Ολυμπιακός θα κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης για το Top 16 της Ευρωλίγκας εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για την Τουρκία, όπου την Πέμπτη θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Γαλατάσαραϊ.

«Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα η Γαλατά. Φαίνεται αυτό, άλλωστε, από τα αποτελέσματά της έως τώρα σε Τουρκία και Ευρωλίγκα. Στην πρεμιέρα νίκησε τη Σιένα εύκολα. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ανταποκριθούμε σε αυτό το ματς, το οποίο είναι υψηλών απαιτήσεων και πρόκειται για εκτός έδρας αναμέτρηση» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κληθείς να μιλήσει για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του επισήμανε: «Νομίζω πως κάθε ημέρα είμαστε όλο και καλύτεροι. Προσθέτουμε ώρες προπόνησης και ποιότητας και ποσότητας και θεωρώ πως ο βαθμός ετοιμότητάς μας είναι κάθε ημέρα όλο και μεγαλύτερος.

Θα πρέπει να προσέξουμε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, χρειάζεται να παίξουμε πολύ καλή περιφερειακή άμυνα, γιατί η περιφέρεια της Γαλατά είναι αρκετά επιθετική. Σημαντικό ρόλο παίζουν πάντα τα ριμπάουντ, τα λάθη και οι αποφάσεις που παίρνουμε. Όποιος επιβάλει τελικά αυτό που λέμε ρυθμό στο παιχνίδι, το δικό του τρόπο παιχνιδιού, θα πάρει τελικά τη νίκη».

Ερωτηθείς για τη σπουδαιότητα πιθανής νίκης τους στην Κωνσταντινούπολη ο Μπαρτζώκας δήλωσε: «Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας, ξέρουμε πως είναι πολύ νωρίς, αλλά κερδίζοντας εκεί θα κάνουμε πολύ μεγάλο βήμα για το Top 16».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός ο Μπέγκιτς

Ο Μίρσα Μπέγκιτς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις έντονες ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στη μέση κι έτσι δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή των Πειραιωτών για την Κωνσταντινούπολη.

Στην Αθήνα επίσης έμεινε και ο Γιάννης Παπαπέτρου, καθώς ο 48άχρονος τεχνικός προτίμησε να πάρει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη για τον αυριανό αγώνα το Δημήτρη Αγραβάνη.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης