Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ζήτησε από τους παίκτες του να αποχαιρετήσουν τη φετινή Euroleague με νίκη επί της Χίμκι, στον αυριανό αγώνα των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, ενώ αναφορικά με τις αποφάσεις του για το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν δήλωσε με νόημα: «Τις έχω πάρει! Όμως πρώτα θα πρέπει να γίνει μία συνάντηση με τους προέδρους για να τους κάνω τις εισηγήσεις μου. Πρώτα, λοιπόν, θα μάθουν αυτοί τις σκέψεις μου και μετά εσείς».

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκη, νομίζω ότι μετά το κακό διάστημα που είχαμε τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο παίξαμε καλό μπάσκετ σε μεγάλα χρονικά σημεία, με κάποιες καλές νίκες και θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε με θετικό αποτέλεσμα την πορεία μας στη Euroleague απέναντι στη Χίμκι, που είναι σε μια ειδική κατάσταση φέτος» ανέφερε αρχικά ο κόουτς των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στη ρωσική ομάδα, ο Μπαρτζώκας εξήγησε: «Έχουν φύγει πολλοί παίκτες, τώρα πια παίζουν με πιο πολύ ντόπιο στοιχείο παικτών, με εξαίρεση δυο ξένους και είναι πιο συμπαγής, με λιγότερο ταλέντο βέβαια. Φυσικά, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα».

Για την αντιμετώπιση των Μίκι και ΜακΚόλουμ, ο προπονητής του Ολυμπιακού επισήμανε: «Ο Μίκι και ο ΜακΚόλουμ παίρνουν περίπου 19 με 20 προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι, 40 και οι δυο, είναι πολλές αν υπολογίσουμε ότι 70 με 75 είναι ο μέσος όρος σε ολόκληρο το παιχνίδι, αυτοί παίρνουν 40 και ό,τι περισσέψει οι άλλοι.

»Οπότε προφανώς θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Ο Μίκι είναι ένας παίκτης που παίζει καλά και μέσα αλλά και έξω, σουτάρει καλά, ενώ είναι και αποδοτικός μέσα στη ρακέτα. Ο ΜακΚόλουμ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης απομόνωσης που έχει την ικανότητα να σκοράρει και να φτιάξει τα δικά του σουτ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διάψευση για Μίκι

Ερωτηθείς στη συνέχεια αν ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίκι, ανέφερε: «Προφανώς όχι. Εγώ τον είχα υπογράψει στη Χίμκι την πρώτη φορά που ήρθε, πριν πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σίγουρα ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να δω το παιχνίδι έτσι, αυτό που θέλω να δω είναι τους δικούς μας παίκτες να παίζουν καλά και να πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Χίμκι».

Στο τέλος, τέθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα η ερώτηση αν έχει πάρει τις αποφάσεις του για το υπάρχον ρόστερ και είπε: «Τις έχω πάρει! Όμως πρώτα θα πρέπει να γίνει μία συνάντηση με τους προέδρους (σ.σ. αδελφούς Αγγελόπουλους) για να τους κάνω τις εισηγήσεις μου. Πρώτα, λοιπόν, θα μάθουν αυτοί τις σκέψεις μου και μετά εσείς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης