Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Τουρκία, εν όψει του αγώνα με την Αναντολού Εφές χαρακτήρισε την ομάδα του Αταμάν ως την καλύτερη της Euroleague, αναφέρθηκε στη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις εμφανίσεις του Σακίελ ΜακΚίσικ.

«Το μόνο που κρατάμε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι οι δύο βαθμοί. Βέβαια όλοι ξέρουμε πως αυτά τα παιχνίδια που έχουν μεγάλη ένταση, πριν και μετά και κατά τη διάρκειά τους, αφήνουν πάντα κάποια σημάδια. Όμως, το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ απαιτητικό. Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Euroleague φέτος και αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι θα έχουμε μεγάλα θέματα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών, προσθέτοντας ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σκοπεύουμε να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού που δείχνουμε ότι σε αυτά έχουμε ακόμα μεγάλα περιθώρια. Στα τελευταία δύο ματς, αν και κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και χάσαμε στον πόντο από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δώσαμε πολλές μπάλες στα χέρια των αντιπάλων μας. Είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη, ειδικά στους εκτός έδρας αγώνες. Από εκεί και πέρα, πρέπει να αποκτήσουμε μια σταθερότητα και να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο. Η Εφές είναι μια ομάδα που έχει πάντα τρεις δημιουργούς στην περιφέρεια την ίδια στιγμή και αν δεν είσαι πολύ συγκεντρωμένος έχεις μεγάλα θέματα αμυντικά».

Σχετικά με τον ΜακΚίσικ, ο Μπαρτζώκας τόνισε: «Κάθε φορά όταν παίρνεις έναν παίκτη βλέπεις κάποια στοιχεία και διακρίνεις αν ταιριάζει στο μπάσκετ που θέλεις να παίξεις. Οπότε κατ’αρχήν μπορώ να πω αυτό, ότι ταιριάζει στο μπάσκετ που παίζαμε και είναι ένας παίκτης που χρειαζόμασταν. Από εκεί και πέρα το αν θα έχει σταθερότητα στην συνέχεια και το αν θα παίζει καλά, εξαρτάται από τον ίδιο. Είναι ένα παιδί που ακούει πολύ, έχει τα μάτια του συνέχεια ανοικτά και θέλει να εκτελέσει αυτό που του λέμε και προφανώς έχει και προσόντα. Αν είναι ταπεινός και συγκεντρωμένος θα μας βοηθήσει πολύ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης