Πάθος και συλλογική ευθύνη είναι το ζητούμενο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, ενόψει των «ερυθρόλευκων» υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή της ομάδας στην Α1 Ανδρών/Basket League, υπογραμμίζοντας ότι «πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ισονομία και ο καλύτερος θα κερδίσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρισκόμαστε σε μια φάση που οι παίκτες μαθαίνουν ακόμα πώς να παίζουν μέσα από τα φιλικά και προσπαθούν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό», είπε αρχικά ο Μπαρτζώκας στην παρουσίαση των τριών εμφανίσεων του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2021-22 και συνέχισε: «Η εικόνα που βγάζεις στο γήπεδο εξαρτάται από τον αντίπαλο και από το ρόστερ που έχεις. Εγώ θέλω να υπάρχει πάθος και μια συλλογική ευθύνη για το πώς παίζουμε.

Πλέον το μπάσκετ έχει γίνει απόλυτα ομαδικό άθλημα. Αν πας σε ατομικό παιχνίδι, συνήθως αποτυγχάνεις.

Είναι μεγάλη η χαρά μας που επιστρέφουμε στην Stoiximan Basket League. Πιστεύουμε ότι θα υπάρχει ισονομία και ο καλύτερος θα κερδίσει. Επίσης θέλουμε να τα πάμε καλά και στην Ευρωλίγκα, ένα πρωτάθλημα που κατά την άποψή μου είναι το πιο ανταγωνιστικό στον πλανήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός ότι μπαίνουν στα play offs μόνο οκτώ ομάδες από τις 18, μπορεί εύκολα να βαφτίσει μια καλή πορεία αποτυχημένη. Χρειαζόμαστε ετοιμότητα και λίγη τύχη.

Οι εμφανίσεις είναι πολύ ωραίες και οι τρεις. Η αλήθεια είναι πως έχω μία προτίμηση στην κλασική ερυθρόλευκη αφού με αυτή έχει συνδυαστεί ο Ολυμπιακός όλα τα χρόνια.

Μου αρέσει όμως και η λευκή, αλλά και η τρίτη που έχει τη μαύρη ρίγα. Μου θυμίζει την παλιά ομάδα με Γιατζόγλου και Καστρινάκη που έπαιζαν με μία παρόμοια και τη θυμάμαι καλά από τότε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης