Μπάσκετ: Θρήνος στον Ολυμπιακό - Έφυγε από τη ζωή ο παλαιότερος εργαζόμενος στην ΚΑΕ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, 16:29
Μπάσκετ: Θρήνος στον Ολυμπιακό - Έφυγε από τη ζωή ο παλαιότερος εργαζόμενος στην ΚΑΕ

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς θρηνεί τον αδόκητο θάνατο του Αντώνη Νταή.

Ο παλαιότερος εργαζόμενος στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ένας ακούραστος εργάτης που του άρεσε να μένει πάντα πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, έφυγε νωρίς και απρόσμενα, από ανακοπή καρδιάς, στον ύπνο του, στο σπίτι του στη Σαρωνίδα, την Παρασκευή (24/1), σε ηλικία 56 ετών.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 90, ο Αντώνης Νταής προσέφερε τις υπηρεσίες του σε διάφορα πόστα, περνώντας το μεγαλύτερο διάστημα ως βοηθός μάνατζερ του αγωνιστικού τμήματος. Ο Ολυμπιακός υπήρξε η οικογένειά του, αφιέρωσε τη ζωή του στους «ερυθρόλευκους» και ήταν αγαπητός σε όλους για το ακέραιο του χαρακτήρα του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι από σήμερα το πρωί φτωχότερη. Ο Αντώνης Νταής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών βυθίζοντας στη θλίψη άπαντες.

Ο Αντώνης Νταής ήταν ένας από τους παλαιότερους εργαζόμενους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και είχε το πόστο του βοηθού διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη θλίψη όλων μας. Ως ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουμε στην οικογένεια του τα θερμότερα και πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, 16:45