Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο της logo, εν όψει της συμμετοχής της στην Α2, ενημερώνοντας την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πως θα αγωνιστεί με το όνομά «Ολυμπιακός Β΄ – Αναπτυξιακή ομάδα» στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πειραιώτες δήλωσαν ως έδρα το βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, χωρητικότητας 350 θέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στην Α2 με ένα σύνολο που θα αποτελείται από έμπειρους άσους, που ξέρουν καλά τη συγκεκριμένη κατηγορία και από νέους αθλητές που θα προέρχονται από τα τμήματα υποδομής τους.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, για την ερχόμενη Πέμπτη (19/9, 19:30) στο χώρο του Λαβύρινθου, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση της νέας αγωνιστικής εμφάνισης του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019-20.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης