Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός πρόσφερε στο «Αττικόν» φορητό αναπνευστήρα, μάσκες, γάντια και κουτιά αλληλεγγύης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 14:32
Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός πρόσφερε στο «Αττικόν» φορητό αναπνευστήρα,  μάσκες, γάντια και κουτιά αλληλεγγύης

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε, μέσω ανακοίνωσής της, τις πρωτοβουλίες που πήρε από κοινού με τον Μεγάλο χορηγό της, για την υποστήριξη του Ε.Σ.Υ., αλλά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της, απέναντι στον Κολοσσό χθες (30/11), στο κοινωνικό-αθλητικό πρόγραμμα «Mondays Games against COVID».

Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν έναν φορητό αναπνευστήρα βαρέος τύπου για τη μηχανική υποστήριξη αναπνευστικής λειτουργίας των ασθενών ενηλίκων και παίδων στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Αττικόν», 10.000 γάντια στο Γενικό Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», 10.000 μάσκες στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας και πολλά χριστουγεννιάτικα κουτιά αλληλεγγύης σε ηλικιωμένους & μοναχικούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν πληγεί σημαντικά από τον κορωνοϊό.

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε: «Στο πλαίσιο του προγράμματος "Monday Game night against COVID", η bwin είναι δίπλα μας και την ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Μας ενώνουν οι ίδιες αρχές και αξίες καθώς και η αίσθηση της κοινωνικής προσφοράς ιδιαίτερα τώρα που λόγω της πανδημίας οι ανάγκες τόσο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αλλά και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων είναι μεγάλες. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε από κοινού, προσφέροντας βοήθεια όπου είναι απαραίτητη. Μέσα από τις δράσεις μας θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δυναμική πλατφόρμα αλληλεγγύης από την οποία κανείς δεν πρέπει να περισσεύει!».

Εκ μέρους της bwin, η διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ιωάννα Μπερίου, επισήμανε: «Πιστοί στη στρατηγική κοινωνικής ευθύνης της bwin, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τον Ολυμπιακό για μια σειρά δράσεων με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα. Υποστηρίξαμε για ακόμη μία φορά έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από τον COVID-19. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στις κοινωνίες που δραστηριοποιούμαστε με κάθε τρόπο. Όχι μόνο γιατί είναι μέρος της Παγκόσμιας Στρατηγικής και του Οράματός της bwin, αλλά και γιατί σαν άνθρωποι πρέπει να στηρίζουμε άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, 14:46