Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες της φανέλες, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να συμμετέχει μόνο στην Euroleague.

Η πρώτη εμφάνιση των Πειραιωτών είναι «ερυθρόλευκη», ενώ η δεύτερη ολόλευκη. Αυτή που διαφέρει είναι η τρίτη, η οποία είναι μπλε (σκούρο) απόχρωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παρουσίαση των τριών νέων εμφανίσεων στα «αποκαλυπτήρια» τους, που έγιναν την Πέμπτη στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», ανέλαβαν ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Μπράντον Πολ.

Στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν οι «ισχυροί άνδρες» της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έχοντας δίπλα τους τον τεχνικό της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ, και τον Βασίλη Σπανούλη.

O Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μάλιστα, στην αρχική του τοποθέτηση έκανε λόγο για μία ιστορική σεζόν, που θα βρει τους «ερυθρόλευκους» μόνο στην Euroleague, ενώ ο αδερφός του επανέλαβε το μότο των Πειραιωτών… «είπαμε μέχρι τέλους και αυτό έγινε πράξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπλατ, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι κι ανυπόμονοι να αρχίσει αυτή η ξεχωριστή χρονιά. Ως κόουτς είναι σπουδαίο να έχεις ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα σου. Παίκτες από Ευρώπη και ΝΒΑ ήρθαν στην ομάδα μας. Το πιο σημαντικό είναι η αφοσίωση στην τελειότητα σε καθημερινή βάση και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος επισήμανε: «Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι καλή για εμάς.

Εύχομαι να έχουμε υγεία. Θα δώσουμε τη ψυχή μας στο γήπεδο και εύχομαι να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης