Με ψήφους 3-2 η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) χορήγησε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός πιστοποιητικό συμμετοχής για την Α2 μπάσκετ ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει αναβολή μέχρι  σήμερα από την ΕΕΑ για να να προσκομίσουν αποδεικτικό καταβολής της οφειλής των 533.200 ευρώ για τη χρήση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την περασμένη σεζόν ή διακανονισμό με τη διοίκηση του ΣΕΦ ως προς την εξόφληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τέλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσκόμισε ένα έγγραφο το οποίο ανέφερε πως επήλθε διακανονισμός, αλλά το τίμημα θα καθοριστεί σε δικαστήριο ή μελλοντική συμφωνία.

Σε περίπτωση που η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν έπαιρνε πιστοποιητικό συμμετοχής, θα έπρεπε να τεθεί άμεσα σε λύση και εκκαθάριση ως Ανώνυμη Εταιρία, κάτι που πιθανότατα θα οδηγούσε σε λύση συμβολαίων με παίκτες και θα έμπαινε σε κίνδυνο ακόμη και η συμμετοχή της ομάδας στην Euroleague.

Mετά την εξέλιξη αυτή, η ομάδα του Πειραιά θα λάβει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος αντίπαλος της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ είναι ο ΑΟ Τρίτων, τον οποίο θα αντιμετωπίσει αύριο (Σάββατο, 5/10) στις 17:00, στο βοηθητικό του ΣΕΦ (αίθουσα 5).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης