Η καλύτερη πεντάδα της Α1 ανδρών έχει… χώρο για έξι παίκτες. Όπως ακριβώς δηλαδή είχε συμβεί στην Ευρωλίγκα το 2007, έτσι και στη εφετινή ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξη των κορυφαίων του πρωταθλήματος υπήρξε ισοψηφία για τη δεύτερη θέση των γκαρντ.

Πιο συγκεκριμένα τη συγκεκριμένη θέση μοιράζονται ο αρχηγός του Ολυμπιακού -και MVP τόσο της κανονικής διάρκειας όσο και του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα- Βασίλης Σπανούλης και ο άνθρωπος που έβαλε την σφραγίδα του στην πορεία του Πανιωνίου, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην Α1, Νίκος Παππάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Βασίλης Σπανούλης δήλωσε για τη διάκριση του: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να είμαι στην καλύτερη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Εμείς κάναμε μια εξαιρετική χρονιά στην Ευρωλίγκα, αλλά σίγουρα στην Ελλάδα τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Αυτό είναι που θέλουμε να αλλάξουμε τη νέα χρονιά».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ότι βρίσκομαι σε αυτή την ξεχωριστή ομάδα. Είναι πολύ τιμητικό για μένα και χαίρομαι που είμαι δίπλα σε τέτοιους παίκτες. Προσωπικά βλέπω αυτή την τιμή, ως ανταμοιβή για τη προσπάθεια που έχω κάνει, για τους κόπους της φετινής χρονιάς και των προηγούμενων και ως κίνητρο για τη συνέχεια.

Ο Πανιώνιος μού έδωσε την ευκαιρία να έχω έναν τέτοιο ρόλο που με βοήθησε να συνδυάσω τους στόχους της ομάδας με τους προσωπικούς μου στόχους, φτάνοντας αυτή τη στιγμή να είμαι κομμάτι του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ομάδας, στην οποία θα αφοσιωθούμε όλοι το επόμενο διάστημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης