Για τον λόγο της αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη συμφωνία του με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού μίλησε ο Μίρσα Μπέγκιτς.

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ των Πειραιωτών τόνισε ότι έφυγε από τη «βασίλισσα», λόγω του λιγοστού χρόνου συμμετοχής που είχε στους Μαδριλένους, ενώ επεσήμανε ότι χρειάστηκαν μόλις πέντε λεπτά για να αποδεχτεί την πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας με την Ρεάλ Μαδρίτης, μου προτάθηκε να ανανεώσω, αλλά αρνήθηκα. Ο λόγος ήταν απλός: Ο μικρός χρόνος συμμετοχής.

Στο μεταξύ, με πήρε τηλέφωνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος μου εξήγησε πώς με φαντάζεται στην ομάδα τη νέα χρονιά. Συμφωνήσαμε μέσα σε 5 λεπτά. Δεν έχω απορίες για το ρόλο μου στη θέση του βασικού σέντερ, θα έχω περισσότερο χώρο δράσης κι είμαι σίγουρος πως σ’ αυτή την ομάδα μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα απ’ ό,τι έκανα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εξάλλου, ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε το συμβόλαιό του, όπερ σημαίνει πως οι φιλοδοξίες της ομάδος παραμένουν υψηλές και τη νέα αγωνιστική περίοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σλοβένος σέντερ, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής του ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης