Στην παρουσίαση συμφωνίας με χορηγό εταιρεία για την ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ. Ο προπονητής των Πειραιωτών αναφέρθηκε στη νέα ομάδα που δημιουργεί και δήλωσε αισιόδοξος ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιάσουν κάτι καλό στη νέα σεζόν.

«Έχω δημιουργήσει ένα σύνολο που πλαισιώνει τον πυρήνα από νέους και αθλητικούς παίκτες με κίνητρο και θέλουν να δώσουν στοιχεία που δεν υπήρχαν. Υπάρχουν δύο τρόποι να κοουτσάρεις, το “να πάω με το σύστημα” και το “να πάω με τους παίκτες μου”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν υπάρχει λάθος και σωστό, όπου και αν ήμουν, φρόντιζα πάντα να εκμεταλλεύομαι το δυναμικό που έχω. Θεωρώ ότι έχουμε καλό ρόστερ και θεωρώ ότι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, θα παρουσιάσουμε κάτι καλό και θα παίξουμε καλό μπάσκετ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 59χρονος τεχνικός.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, επισήμανε ότι η ομάδα έχει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους και πως ο Μπλατ παίζει γρήγορο και μοντέρνο μπάσκετ. «Όπως κάθε χρόνο, οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Είναι μια καινούργια ομάδα και με μια νέα φιλοσοφία από τον κόουτς Μπλατ. Θέλουμε να “παντρέψουμε” το νεαρό της ηλικίας που θα έχουμε φέτος με την αθλητικότητα, την εμπειρία και το μυαλό.

Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μέσα από τα φιλικά να δούμε τους αυτοματισμούς μας και την χημεία μας. Να αφομοιώσουμε ακόμα περισσότερο την φιλοσοφία του προπονητή. Υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση με τον κόουτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πίστη στο πλάνο που θέλει να “χτίσει” για την επιτυχία της ομάδας. Ο κόουτς παίζει γρήγορο και μοντέρνο μπάσκετ με πολλή κίνηση και με άμυνες και με προσαρμογές.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του και να το αφομοιώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Όλοι είναι σημαντικοί στην ομάδα» είπε ανάμεσα σε άλλα ο Λαρισαίος γκαρντ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης