Ο Ντέιβιντ Μπλατ δήλωσε άγνοια για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην «κατέβει» στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (17/3) στο ΣΕΦ. Ωστόσο, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι αν αυτή είναι απόφαση της διοίκησης, τότε τη στηρίζει.

«Είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο. Αλλά, εάν είναι αυτή η απόφαση της διοίκησης, τότε την στηρίζω», ήταν απάντηση του τεχνικού του Ολυμπιακού, σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συγχαρητήρια στην Αρμάνι Μιλάνο. Είχαμε ένα πλάνο και σε μεγάλο μέρος, εκτός από μερικά λεπτά στο δεύτερο μέρος, τα καταφέραμε να το ακολουθήσουμε. Ο αντίπαλος είναι πολύ εκρηκτικός, ταλαντούχος και έχει βάθος στο ρόστερ της, ειδικά στην επίθεση. Τους κρατήσαμε 23 πόντους κάτω από τον μέσο όρο τους. Θα προχωρήσουμε προς τα εμπρός, έχουμε μια σημαντική εβδομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα playoffs. Επιθετικά, είναι δύσκολο να παίξουμε χωρίς τους Σπανούλη – Στρέλνιεκς, ειδικά απέναντι σε παίκτες όπως ο Μάικ Τζέιμς», είπε ο Μπλατ.

Στη συνέχεια ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Μπλατ για την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι εκείνος απάντησε: «Αρχικά, πρέπει να πω ότι αυτό το ακούω για πρώτη φορά. Πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση, γιατί δεν το είχα ακούσει έως τώρα». Ο δημοσιογράφος τον ενημέρωσε σχετικά κι ο Μπλατ συνέχισε λέγοντας ότι: «Αν αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης, θα την υποστηρίξω. Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα εμπιστοσύνης στην Ελλάδα με τους διαιτητές εδώ και χρόνια, γι’ αυτό και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να κάνουν κάτι γι’ αυτό».

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ ρωτήθηκε για την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη: «Δεν γνωρίζω πολλά ακόμη. Ξέρω ότι ο γιατρός του έδωσε εντολή να μείνει εκτός για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Για έναν παίκτη του επιπέδου του Σπανούλη, ο οποίος πρέπει να πω στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός και μας έλειψε τρομερά, το να μείνει εκτός αγώνα σημαίνει ότι κάτι έγινε. Γιατί αν μπορούσε, είναι σίγουρο πως θα έπαιζε. Πιστεύω πως δεν είναι κάτι ασήμαντο, αλλά και πως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό. Ελπίζω να είναι θέμα ημερών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης