Μπλατ: «Είμαι 100% με τη διοίκηση»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 18:09
Μπλατ: «Είμαι 100% με τη διοίκηση»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πήρε θέση για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό.  Πριν την αναχώρηση της ομάδας για το ματς με την Εφές (21/2, 19:30,  Novasports 2HD), ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Είναι ζήτημα δικαιοσύνης και ηθικής. Όταν φτάνεις στην απόγνωση χρειάζεται να κάνεις κινήσεις απόγνωσης για να το αντιμετωπίσεις. Είμαι 100% με τη διοίκηση».

Όσο για το ματς με τον τουρκικό σύλλογο, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, είπε: «Ο Ολυμπιακός, λόγω της διακοπής, είχε μια καταπληκτική εβδομάδα προπονήσεων. Δούλεψε με πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Τα αφήσαμε όλα πίσω. Καθαρίσαμε το μυαλό μας.. Είμαστε πολύ σταθεροί στην απόδοσή μας για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Εφές, που το χρειαζόμαστε. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερη άμυνα. Να πιέσουμε πάνω στην μπάλα καλύτερα, να σουτάρουμε καλύτερα γιατί και αυτοί σουτάρουν καλά. Αν υπάρχει ένα στοιχείο που θέλω να δω άμεσα να βελτιώνεται, είναι η άμυνα. Να θυμηθούμε πώς ήμασταν πριν έναν μήνα, γιατί τότε παίζαμε πραγματικά πολύ καλή άμυνα».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 18:11