Να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες είναι ο στόχος του Ντέβιντ Μπλατ, εν όψει της νέας σεζόν, όπως επισήμανε στη media day των Πειραιωτών ο τεχνικός της ομάδας, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε επίσης στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για τη νέα σεζόν: «Τα καλά νέα είναι πως είναι μία ευκαιρία για εμάς να επιστρέψουμε μετά το κακό τελείωμα πέρσι και να γίνουμε η επιτυχημένη ομάδα που αναφέρεται στην παράδοση του Ολυμπιακού».

– Για τους νέους παίκτες: «Αυτό είναι συναρπαστικό, γιατί είναι ταλαντούχοι και διψασμένοι. Αυτοί θα κάνουν την διαφορά φέτος. Έχουμε και τους παλιούς παίκτες, που είναι σπουδαίοι και θα δώσουν τον τόνο στην ομάδα».

– Για το γεγονός πως θα υπάρχουν μόνο αγώνες της Ευρωλίγκας στο καλεντάρι: «Είναι μία πολύ καλή ερώτηση αλλά δεν έχω την τέλεια απάντηση. Είναι κάτι νέο. Θα υπάρχει σίγουρα περισσότερος χρόνος για δουλειά και ξεκούραση. Θα το χρησιμοποιήσουμε σωστά και θα δούμε πως θα κυλήσει όλο αυτό στην διάρκεια της χρονιάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Για την περσινή σεζόν: «Έγιναν πολλά πέρσι, για να είμαι ειλικρινής. Μπορείς να το δεις αλλιώς όμως, να το χρησιμοποιήσεις και να μάθεις από αυτό, ώστε να βελτιωθείς. Δεν θέλω να κοιτάω πίσω και σε όσα έγιναν. Μέχρι τον Ιανουάριο είχαμε την εικόνα που θέλαμε, μετά έγιναν πολλά πράγματα. Δεν έχει σημασία να τα συζητήσουμε, τώρα πρέπει να πούμε λίγες μέρες για να δούμε την ομάδα και να καθορίσουμε τον τρόπο με τον οποίον θα παίζουμε».

– Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Πρέπει να το χτυπάς στο κεφάλι. Αυτός ήταν ο στόχος μου, ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν τέτοια θέματα, ότι πρέπει να παλέψουν και να συμβιβαστούν με αυτό που έχουν. Ακόμα στέκομαι όρθιος! Είμαι καλά! Είναι ένα μήνυμα για όλους. Σαν άνθρωποι του αθλητισμού που βρίσκονται στο προσκήνιο, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε με θετικό τρόπο αυτούς που έχουν ανάγκη. Μπορούμε να περάσουμε μηνύματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης