Μπλατ: «Υπήρχαν πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό. Δεν κρατάω κακία»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, 12:50
Μπλατ: «Υπήρχαν πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό. Δεν κρατάω κακία»

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» με τους Πειραιώτες, κάνοντας λόγο για ύπαρξη πολλών προβλημάτων στην ομάδα του Πειραιά.

«Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την ασθένειά μου ως δικαιολογία, αλλά στις συζητήσεις που είχα με τη διοίκηση έπρεπε να είμαι ειλικρινής σχετικά με τους περιορισμούς που είχα. Υπήρχαν και πολλά προβλήματα στην ομάδα. Είχαμε παίξει μόλις έναν αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Καθίσαμε μαζί και αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δεν κρατάω κακία όμως» δήλωσε αρχικά στην «Boston Globe» ο 60χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα και προκλήσεις, επειδή πάντα ήθελα να κάνω περισσότερα. Έπειτα από 12 χρόνια ως επαγγελματίας παίκτης και 27 ως προπονητής, ήρθε η ώρα για μία νέα φάση στη ζωή μου. Ανυπομονώ. Καμία φορά κλείνει ένα παράθυρο και ανοίγει μία πόρτα».

Ερωτηθείς για τις σκέψεις που κάνει για το επόμενο προπονητικό του βήμα, ο Μπλατ επεσήμανε: «Πάντα είχα το όνειρο να γίνω πρεσβευτής, ένας διπλωμάτης για το Ισραήλ. Θέλω με κάποιον τρόπο να βοηθήσω τη χώρα μου».

Καταλήγοντας και αναφερόμενος στην καθημερινότητά του παραδέχθηκε πως «έχω κάποιες καλές ημέρες και κάποιες λιγότερο καλές, αλλά είμαι πιο χαρούμενος όταν ασκώ την προπονητική. Είμαι ακόμα ο ίδιος άνθρωπος. Η αυτολύπηση δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να σε ρίξει κι άλλο. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ενημερωθήκαμε για την ασθένεια. Είναι όλοι ρεαλιστές. Δεν απειλείται η ζωή μου, όχι άμεσα».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019, 13:02