Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για τη νέα σεζόν και τα σχέδιά του για τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε στην ιστοσελίδα israelhayom.co.il τη σημαντικότητα του Βασίλη Σπανούλη και του Γιώργου Πρίντεζη.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Για τα νέα αποκτήματα και την έλλειψη εμπειρίας που έχουν σε υψηλό επίπεδο:
«Ήρθα στον Ολυμπιακό έχοντας ως στόχο να αναζωογονήσω την ομάδα. Να την κάνω πιο φρέσκια, πιο αθλητική, πιο πεινασμένη πίσω από τους ήδη έμπειρους παίκτες που υπάρχουν. Ήθελα παίκτες που να ταίριαζαν στην ομάδα αναφορικά με τα όσα θέλουμε να πετύχουμε. Συχνά με ρωτούσαν για παίκτες που είχα φέρει στο παρελθόν: ‘Ποιοι είναι αυτοί;’ και στη συνέχεια είδαν τι έκαναν και πού έφτασαν. Μου αρέσει να χτίζω πάνω σε αυτούς. Έχουν τη φλόγα και την ελπίδα μέσα τους. Μου αρέσουν οι παίκτες που ξεκινούν από χαμηλά και φτάνουν ψηλά».

-Για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Τον βλέπω σαν έναν πολύ σημαντικό παίκτη, ένας άνθρωπος που σέβονται όλοι, ένα περιουσιακό στοιχείο από κάθε άποψη. Είναι σύμβολο για την ομάδα, όπως και ο Πρίντεζης! Έχουν το DNA του συλλόγου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορώ να προπονήσω παίκτες όπως αυτοί».

-Για το πρόγραμμα που έχει ο Ολυμπιακός στην EuroLeague:

«Το πρόγραμμά μας στην Euroleague είναι πολύ δύσκολο, μια πρόκληση. Όμως, είμαστε στην αρχή του Μαραθωνίου. Όπως σε όλες μου τις ομάδες, πιο σημαντικό για εμένα είναι πώς θα τελειώσουμε τη χρονιά και όχι πώς θα την ξεκινήσουμε. Εφέτος η Euroleague είναι ακόμα πιο δυνατή και πολύ ανταγωνιστική».

-Για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι τρόπος ζωής, είναι διασκεδαστικό».

-Για την Ελλάδα και την Αθήνα:

«Μου θυμίζει το Ισραήλ. Η ζεστασιά των ανθρώπων, η νοοτροπία που έχουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης