Τα εύσημά του στο διαιτητικό τρίο του αγώνα με το Λαύριο (Σώμος, Παντελίδης και Τζιοπάνος) απένειμε ο Ντέιβιντ Μπλατ, στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού.

«Οι διαιτητές έκαναν πραγματικά καλή δουλειά κι αυτό πρέπει να το πούμε. Ήταν μία δίκαιη διαιτησία σε ένα δύσκολο ματς κι αυτό είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ», είπε ο προπονητής των Πειραιωτών στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά τα παράπονα των «ερυθρόλευκων» για τη διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα και το αίτημα της διοίκησης για εξαίρεση των διαιτητών του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο Μπλατ ρωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλό του, τονίζοντας: «Αυτά δεν είναι δική μου δουλειά, Είμαι προπονητής, αυτά δεν είναι στη δικαιοδοσία μου».

Για τον αγώνα με το Λαύριο ο κόουτς των Πειραιωτών επισήμανε: «Προφανώς και δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Αξίζουν συγχαρητήρια στο Λαύριο. Δεν χρειάζεται να πούμε πως δεν ήμασταν έτοιμοι. Κάποιες φορές οι αντίπαλοι παίζουν καλύτερα. Δεν είναι δικαιολογία. Αυτή είναι η αλήθεια.

Είχαμε ένα γεμάτο από συναισθήματα ματς με την Μπουντούτσνοστ. Παίξαμε καλά σε μία έδρα που έχουν χάσει πολλές ομάδες. Είναι δύσκολη εβδομάδα. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Αρμάνι, να παρουσιαστούμε πιο σκληροί και να σουτάρουμε καλύτερα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης