Ο Γιάνις Στρέλνιεκς δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, όπως δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ.

Μετά τη νίκη της ομάδας του Πειραιά επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, ο Στρέλνιεκς δεν είναι σε θέση να προπονηθεί μετά τον τραυματισμό με την εθνική ομάδα της χώρας του. Είναι ένας σοβαρός τραυματισμός που τον έχει αφήσει μακριά από την προσπάθεια να επιστρέψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα είναι καλά, αλλά δεν θα ξαναπαίξει μέχρι το τέλος της σεζόν. Γι΄ αυτό φέραμε τον Τσέρι στη θέση του. Ο Πρίντεζης πέρασε όλη την εβδομάδα με μυΐκούς σπασμούς.

Προσπάθησε να προπονηθεί, αλλά μετά από μερικά λεπτά σταματούσε γιατί δεν μπορούσε. Τώρα έχουμε ένα καλό διάστημα και ελπίζω ότι θα επιστρέψει».

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς υποβλήθηκε εκ νέου σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο υπέστη στο παιχνίδι Μαυροβούνιο-Λετονία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης