«Να δούμε τι δεν κάνουμε καλά»

«Να δούμε τι δεν κάνουμε καλά»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα τόνισε ότι οι γηπεδούχοι πήραν μια δίκαιη νίκη, ότι οι απουσίες δεν είναι δικαιολογία και ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δουλέψουν και να δουν τι δεν κάνουν καλά μέσα στο παρκέ.

«Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ και τον κόουτς, έκαναν καλή εμφάνιση, είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και πήραν μια δίκαιη νίκη. Εμείς ήμασταν αδικαιολόγητα νευρικοί, είχαμε εμφανώς ψυχολογικό πρόβλημα, χάσαμε τα ριμπάουντ ξανά, δεν πηγαίναμε στις διεκδικήσεις, δεν είχαμε τρεξίματα και όσο περνούσε η ώρα ο ΚΑΟΔ έπαιρνε αυτοπεποίθηση και έφτασε σε μια δίκαιη νίκη. Δεν είχαμε κάνει ήττα μέχρι πριν μια εβδομάδα και τώρα κάναμε δύο σερί. Σίγουρα η πρώτη ήττα επηρέασε τη δεύτερη.

»Πρέπει τώρα να δουλέψουμε, να δούμε τι δεν κάνουμε καλά αυτό το διάστημα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στις νίκες. Με εμφανίσεις σαν αυτή δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, με εμφανίσεις που είχαμε κάνει στο παρελθόν μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Οι απουσίες, οι ασθένειες και οι τραυματισμοί δεν είναι δικαιολογίες, ειδικά για ομάδες αυτού του βεληνεκούς. Ο Λο παραπονέθηκε για πόνους στο γόνατο πριν το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είπε ότι δεν μπορεί να παίξει άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Μπαρτζώκας.

Από την μεριά του ο Ματ Λοτζέσκι, ανέφερε: «Νομίζω πως βγήκαμε χωρίς ενέργεια στο παρκέ. Στην αρχή μπορεί να είχαμε το προβάδισμα, αλλά οι αντίπαλοι ήταν κοντά και ένιωθαν πως μπορούν να κερδίσουν και όσο περνούσε ο χρόνος το ένιωθαν περισσότερο. Και όταν προηγήθηκαν άρχισαν πλέον να το πιστεύουν και ακόμη περισσότερο και έτσι έφτασαν στη νίκη».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013, 19:55