Παράδειγμα προς αποφυγή θα πρέπει να είναι για τους παίκτες του Ολυμπιακού το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, για την 3η αγωνιστική του TOP 16 της Euroleague.

Αυτό διαμήνυσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν θα πρέπει να επαναλάβουν κόντρα στους Καταλανούς τα λάθη που έγιναν στην απέναντι στην ιταλική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο Έλληνας διεθνής άσος επισήμανε ότι με συσπείρωση θα καλυφθεί το κενό του Έισι Λο.

«Είναι ένα μεγάλο ματς μετά από μια βαριά ήττα. Αλλάξαμε την εικόνα μας στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά για να τα καταφέρουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Δεν πρέπει να χάσουμε στην έδρα μας αν θέλουμε να προκριθούμε. Βασιζόμαστε και στον κόσμο μας, τον οποίο ευχαριστούμε που θα γεμίσει το γήπεδο», είπε αρχικά ο νεαρός γκαρντ.

Όσο για το αν είναι έτοιμος να αντικαταστήσει το κενό του τραυματία Λο; «Στεναχωριέμαι για τον Έισι. Δεν μπορούμε να βγάλουμε καμία χρονιά μαζί. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε όλοι μαζί, εκ των έσω, τη λύση, αλλά είναι ένας παίκτης που δύσκολα αντικαθίσταται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης