Νέα επίθεση Αγγελόπουλων εναντίον του Γιαννακόπουλου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014, 18:55
Νέα επίθεση Αγγελόπουλων εναντίον του Γιαννακόπουλου
Σφοδρή επίθεση εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξαπέλυσαν την Τετάρτη οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στη media day της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα τους με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι ισχυροί άνδρες των Πειραιωτών άφησαν αιχμές εναντίον του για φοροδιαφυγή, ελέγχους ντόπινγκ και παράνομο στοίχημα, ενώ έβαλαν στο στόχαστρό τους και την ΕΟΚ, επαναφέροντας το θέμα της ασφάλισης των διεθνών.

Μεταξύ άλλων οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τη φετινή σεζόν και το μέλλον δηλώνοντας ότι όσο… αντέχουν θα είναι στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

«Εμείς, τοποθετούμαστε σε πράγματα που ενδιαφέρουν την ομάδα. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι έκπτωτος! Δεν πρέπει να τοποθετηθούμε επίσημα; Αν δεν υπάρχουν νόμοι στην Ελλάδα βέβαια, είναι άλλο θέμα. Τώρα αυτά που λέει... επειδή είπαμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ. Τι θέλει και χτυπιέται; Ο Χάντζος τελείωσε από εκεί που είναι κι αυτό είναι καλό για τον Παναθηναϊκό! Καλό είναι να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους ο κύριος Χάντζος! Οι ίδιοι δεν ζητούσαν έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς;.

Θέλει πρωτάθλημα με φοροδιαφυγή ο κύριος Γιαννακόπουλος; Δεν καταλαβαίνω... Θέλουμε πρωτάθλημα με αλητεία; Θέλουμε ένα πρωτάθλημα που πάνε οι μπράβοι και κυνηγάνε τους διαιτητές; Να βγάλουμε κι εμείς μια εφημερίδα, να την ονομάσουμε "κόκκινη" και να γράφουμε τα δικά μας!

Η μοναδική ανακοίνωση που δεν απάντησε ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν στην τοποθέτηση μου ότι οι πρόεδροι των ομάδων δεν πρέπει να παίζουν στοίχημα. Τι θέλει; Δεν πρέπει να μας πει; Μπήκε στο αρχείο η υπόθεση του με τον στοιχηματισμό στη Μαλαισία; Ελέγχεται για παράνομο στοιχηματισμό στη Μαλαισία. Το να μένουν σκιές δεν ευνοεί κανέναν!».

Όσο για την κλήρωση του Κυπέλλου που φέρνει πρόωρο ντέρμπι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω ότι πανηγύρισα όταν έμαθα για την κλήρωση του Κυπέλλου. Φέτος είναι διαφορετικές συγκυρίες. Το ματς είναι νωρίς και το ΟΑΚΑ θα είναι χωρίς κόσμο. Είναι ένας τίτλος και θα είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μπορούμε. Το πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος είναι ένα θέμα, Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε την ομάδα μας όσο καλύτερα γίνεται», ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν είχε την ίδια άποψη:

«Θα διαφωνήσω με τον κόουτς. Πιστεύω ότι είναι καλό που θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Θα δούμε από νωρίς τι γίνεται στην Ελλάδα, ποιος είναι ο καλύτερος. Επίσης είναι καλό ότι το ματς θα γίνει τώρα και δεν θα παίξουμε τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό. Περιμένουμε ακόμα τις προσκλήσεις από τον κύριο Γιαννακόπουλο για τους τελικούς στο Ελληνικό. Ας γίνει στην επαρχία να χαίρεται ο Βασιλακόπουλος».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, την χορηγία στην φανέλα και η την αλλαγή της ΚΕΔ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Τη Δευτέρα θα υπάρξει ενημέρωση για τις δύο πρώτες εκκρεμότητες. Για το θέμα της αλλαγής της ΚΕΔ... αλλαγή της ΚΕΔ δεν πρέπει να υπάρξει με την υπάρχουσα δομή. Να αλλάξουν τα μέλη της ΚΕΔ και να μείνει όπως είναι το σύστημα;

Σε αυτή τη ζωή δεν θα αλλάξει η ΚΕΔ, ίσως σε κάποια άλλη ζωή. Εκτός κι αν ψηφιστεί το το αθλητικό νομοσχέδιο κι αλλάξει το σύστημα. Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα, έχει καθυστερήσει. Αν ψηφιστεί κι έχει τις διατάξεις αυτές, ενδεχομένως να γίνουν αλλαγές και το πρωτάθλημα να γίνει καλύτερο, πιο αξιόπιστο, ώστε να μην μιλάει κανείς νομίζω όλοι θα το ήθελαν αυτό».


Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014, 19:26