Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου μετά το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ των Ανδρών, ωστόσο κανείς στους Πειραιώτες δεν εφησυχάζει.

Αυτό επισήμανε άλλωστε και ο Μπράιαντ Ντάνστον, στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος ενόψει του αυριανού τρίτου τελικού στο ΣΕΦ (14/6, 19:30),  δήλωσε « θα παίξουμε σαν να χάνουμε με 0-2».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους!

Μετά από καιρό τα λέμε ξανά και να ξέρετε πως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Βλέπετε, η επικοινωνία μαζί σας λειτουργεί ως αγχολυτικό, ξεφεύγω για λίγη ώρα από τα καθαρά μπασκετικά όταν έρχομαι σε επικοινωνία μαζί σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρισκόμαστε μπροστά με 2-0 στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστέψτε με, άπαντες στην ομάδα αντιμετωπίζουμε τη σειρά από εδώ και μπρος, αρχής γενομένης από το τρίτο παιχνίδι την Κυριακή, σαν να είμαστε πίσω με 0-2 και όχι σαν να προηγούμαστε 2-0. Ο τίτλος του πρωταθλητή κρίνεται στις τρεις νίκες και δεν έχει κριθεί το παραμικρό.

Το κάθε παιχνίδι σε μια σειρά τελικών είναι εντελώς διαφορετική ιστορία και μπορεί ένα καλό ή ένα κακό ματς αντίστοιχα, να σου αλλάξει εντελώς την ψυχολογία. Οπότε κανείς δεν ξέρει.

Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά την Κυριακή».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης