Ο διάλογος Γ. Αγγελόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ

Ο διάλογος Γ. Αγγελόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ

Οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος αντάλλαξαν «πυρά» στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ με αφορμή τη διεξαγωγή των πλέι οφ στη φετινή Basket League. Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για… κωλοτούμπα από πλευράς Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΚΑΕ να του απαντάει.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

«Όταν ξεκίνησε η συζήτηση για το πρόγραμμα των πλέι οφ και ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Κονδύλης είπε ότι τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 15/5, ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Λάμπρος Αδάμος απάντησε ότι δεν μπορεί να ξεκινήσουν τα πλέι οφ γιατί η βαθμολογία δεν μπορεί να επικυρωθεί λόγω της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ κατά του κύρους και του αποτελέσματος των αγώνων της 26ης αγωνιστικής.

Τότε ζητήθηκε η γνωμάτευση της νομικού συμβούλου του ΕΣΑΚΕ κυρίας Γονιδάκη, η οποία δικαίωσε την άποψη του Ολυμπιακού και γι’ αυτό το λόγο δεν ξεκίνησαν τα πλέι οφ και ούτε είναι γνωστό ακόμα το πότε θα ξεκινήσουν αν δεν τελεσιδικήσει η ένσταση στο ΑΣΕΑΔ.

Τη στιγμή που ζητήθηκε η γνώμη της κυρίας Γονιδάκη από τον κύριο Αδάμο είχαμε και τον εξής διάλογο μέσα στο Δ.Σ.:

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Δηλαδή δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Και οι ομάδες δεν ξέρουν τι θα γίνει;

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εσένα τι σε νοιάζει πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ; Εσείς δεν είπατε ότι αποσύρεστε από το πρωτάθλημα;

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Το τι θα κάνουμε είναι δική μας απόφαση.

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Θα κάνετε πάλι κωλοτούμπα;

Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εσείς τι θα κάνετε; Θα παίξετε χωρίς ξένους διαιτητές;

Γ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: (σ.σ. Δείχνοντας το κινητό του). Μισό λεπτό. Εδώ διαβάζω ότι φεύγοντας ο κ. Γιαννακόπουλος από το Δ.Σ. έκανε δηλώσεις και την έκανε ήδη την κωλοτούμπα. Μας περιμένει λέει στο ΟΑΚΑ».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019, 17:42