Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με γραπτή του δήλωση τονίζει ότι η απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Μπαρτζώκα αποτελεί παραδοχή ότι προσπαθούσε το προηγούμενο διάστημα να δικαιολογήσει της ήττες του από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Από τον Φεβρουάριο του 2013 και μετά όταν άρχισε η πορεία προς τα δυο συνεχόμενα νταμπλ, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός διαρκώς παρουσιάζεται ως το δήθεν θύμα της ΚΕΔ, των διαιτητών, της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και όχι του Παναθηναϊκού όπως ισχύει πραγματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρα ουδέποτε υπήρξε θέμα ικανότητας ή επάρκειας προπονητή στο διάστημα αυτό, πάντα σύμφωνα με την εκτίμηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Η αποδοχή λοιπόν της παραίτησης του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί ταυτόχρονα και παραδοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι τόσο καιρό το μόνο που έκανε ήταν να μειώνει τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού σε βάρος της, να λασπολογεί και να συκοφαντεί τους πάντες, ώστε να δικαιολογήσει τις ήττες της.

Διαφορετικά, θα έπρεπε να στηρίξει τον κ. Μπαρτζώκα παρά την απαίτηση των οπαδών της όπως εκφράστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την κατάρρευση όλων των επικοινωνιακών τεχνασμάτων τους λοιπόν, προσδοκούμε σε αλλαγή πλεύσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης